Profil


27 år - Ikke kun en handelsvirksomhed

Plastcom A/S er en veletableret totalleverandør til dansk og udenlansk plastindustri. Virksomheden er beliggende i den naturskønne Nivå ådal i Nordsjælland.

Plastcom A/S tilbyder sine kunder et solidt og engageret samarbejde hvor vi sammen finder frem til de bedste løsninger for netop din virksomhed. Ærlighed, fleksibilitet, gode relationer og service ud over det almindelige er nøgleord hos Plastcom A/S.

Vi kan som virksomhed tilbyde et stort produktsortiment, der dækker hele den almindelige plastproducerende virksomheds daglige behov. Vi er derfor ofte totalleverandør til små og mellemstore virksomheder, hvor vi tilstræber at lagerføre og levere alt direkte fra vores centrallager i Kolding.

Vi handler naturligvis direkte med de store producenter, og på den måde sikrer vi skarpe priser, stabile leverancer og den optimale kvalitet og dokumentation på vore produkter.

Plastcom A/S er desuden en aktiv partner i forbindelse med udviklingsprojekter. Med vores tekniske baggrund som plastingeniør og plastmager, har vi en god indgangsvinkel til at deltage i små - såvel som store avancerede projekter.

At Plastcom A/S er kåret som Gazellevirksomhed hele 4 gange - senest i 2017. Det ser vi som en bekræftelse på, at vi har den rigtige løsning til den danske plastindustri.

Både i 2015 og 2016 er vi desuden blevet nomineret af European Business Award i kategorien Best Customer Focus.

Det er vores målsætning at være konstant innovative i et marked som aldrig er stationært, samtidig som vi prioriterer de tætte relationer til vores kunder, for på den måde at kunne tilbyde de bedste løsninger til markedet.

Plastcom eksporterer råvarer til en lang række udenlandske virksomheder og lande verden over.

Det er derfor ikke tilfældigt at vi har valgt vores motto: Innovative and good relations


Lars Kaufmann / Direktør